انتخاب مرکز تحقیقات بیولوژی پرتو به عنوان یکی از 4 مرکز تحقیقات برتر سال 98 دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۰/۹ |
مراسم معرفی و تقدیر از برگزیدگان پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران در تاریخ 8 دی ماه 1398 با حضور دکتر ملک زاده، معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، حجت الاسلام و المسلمین دکتر عیسوی، رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی ایران و جمعی از معاونان و مدیران و اعضای هیات علمی و محققان دانشگاه در سالن همایش های رازی برگزار شد. در این مراسم مرکز تحقیقات بیولوژی پرتو با چاپ33 مقاله در پایگاه های ISI و پابمد و اسکوپوس در سال 2018 (12 مقاله Q1 و  IC5) به عنوان یکی از 4 مرکز تحقیقات برتر دانشگاه انتخاب شد و از جناب آقای دکتر علی نشاسته ریز به عنوان ریاست مرکز و نماینده مرکز تقدیر و تشکر بعمل آید.

دفعات مشاهده: 440 بار   |   دفعات چاپ: 50 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر