• 1402/05/23 - 12:30

بازدید دانش آموزان نخبه المپیادی از آزمایشگاه مرکز تحقیقات بیولوژی پرتو

دانش آموزان برگزیده المپیاد نانو در تاریخ 21 مرداد 1402 از آزمایشگاه مرکز تحقیقات بیولوژی پرتو بازدید کردند.

18874.mp3 بازدید دانش آموزان نخبه المپیادی از آزمایشگاه مرکز تحقیقات بیولوژی پرتو

نظر به برگزاری چهاردهمین دوره المپیاد دانش آموزی علوم و فناوری نانو، برگزیدگان این دوره با همکاری باشگاه نانو در تاریخ 21/05/1402 ، از آزمایشگاه مرکز تحقیقات بیولوژی پرتو بازدید کردند. موضوع آموزشی این دوره از المپیاد در ارتباط با بحث دارورسانی هوشمند می باشد. در این برنامه ابتدا دانش آموزن در قالب 5 گروه به بازدید از آزمایشگاه پرداختند. در جریان این بازدید اساتید مرکز به شرح فعالیت های مرکز  پرداختند. همچنین در خصوص تجهیزات مرکز از جمله دستگاه نانو دراپ- اسپکتروفتومتر، الایزا ریدر ، تجهیزات اتاق کشت سلول ( هود لامینار ، انکوباتور و...) توضیحاتی ارائه شد.

• گروه اخبار :
: