• 1402/10/30 - 10:57
  • - تعداد بازدید کنندگان: 178
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

322483.mp3 افتخار آفرینی عضو مرکز تحقیقات بیولوژی پرتو در جشن پژوهش دانشگاه علوم پزشکی ایران- سال 1402
به مناسبت هفته پژوهش، جشن روز پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران  در روز سه شنبه 19 دی ماه سال ۱۴۰۲ در سالن همایش‌های رازی  با حضور مسئولین محترم دانشگاه برگزار شد. در این مراسم علاوه بر گزارش فعالیت‌های پژوهشی و موفقیت‌های سال اخیر محققین و فناوران دانشگاه از برگزیدگان پژوهش و فناوری دانشگاه تقدیر بعمل آمد.
 در میان برگزیدگان پژوهش و فناوری در سال۱۴۰۲ از جناب آقای دکتر سید محمد امینی عضو هیات علمی پژوهشی مرکز تحقیقات در میان پژوهشگران پر استناد 2 درصد برتر دنیا بر اساس رتبه بندی (scopus-stanford) و همچنین عضو هیات علمی با H-index بالاتر از ۱۵ تقدیر شد.
  • گروه اخبار :
: