سمینار سیستم های نوین تصویربرداری پزشکی برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۱۶ |

سمینار سیستم های نوین تصویربرداری پزشکی توسط مرکز تحقیقات بیولوژی پرتو و گروه علوم پرتویی دانشکده پیراپزشکی در تاریخ ۱۱ و ۱۲ تیر ماه در سالن آمفی تئاتر معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه برگزار شد.
دکتر علی نشاسته ریز دبیر اجرایی سمینار در خصوص اهمیت برگزاری این سمینار خاطر نشان کرد: از آنجا که استفاده از سیستم های تصویربرداری در بهبود دقت پزشکان جهت تشخیص و تصمیم گیری درست در درمان بیماریها کاربرد روز افزون پیدا کرده اند؛ لذا معرفی جدیدترین سیستم های تصویربرداری پزشکی در دستور کار سمینار قرار گرفت.
  در این سمینار دو روزه که متخصصین و اعضای هیئت علمی رادیولوژی و پزشکی هسته ای، فیزیک پزشکی، مهندسی پزشکی، مهندسی پرتو پزشکی، رادیوبیولوژی و تکنولوژی رادیولوژی حضور داشتند؛ به بررسی موضوعاتی از قبیل: کاردیولوژی مداخله ای، تازه های C_Arm ، آینده CT Scan و MRI، معرفی تکنولوژیهای جدید التراسوند، تصویربرداری مولکولی پت سی تی، پت ام آر، اصول پیشرفته اسپکت و اسپکت سی تی پرداخته شد.

دفعات مشاهده: 307 بار   |   دفعات چاپ: 41 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر