مرکز تحقیقات بیولوژی پرتو برگزار می کند: برگزاری کارگاه آموزش مقدماتی کد مونت کارلو GATE

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۲۲ |
کارگاه آموزشی سه روزه با عنوان " کارگاه آموزش مقدماتی کد مونت کارلو GATE " توسط مرکز تحقیقات بیولوژی پرتو  در تاریخ 25، 26 و 27تیرماه 98  و در سالن اجتماعات شهید مفتح دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می گردد. هزینه ثبت نام  70 هزار تومان می باشد.
متقاضیان شرکت در این سمینار آموزشی پس از واریز هزینه ثبت نام به شمار کارت 6104337957304536  نزد  بانک ملت به نام حمید کیهان فرد، تصویر فیش واریزی را از طریق  لینک زیر ارسال نمایند. در صورت عدم شرکت متقاضی ، وجه پرداخت شده مسترد نمی شود. برای کلیه شرکت کنندگان، گواهینامه آموزشی صادر می گردد. جهت کسب اطلاعات بیش تر با شماره 86704664 تماس حاصل فرمائید.

جهت تکمیل فرم ثبت نام اینجا را کلیک کنید

دفعات مشاهده: 410 بار   |   دفعات چاپ: 38 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر