مرکز تحقیقات بیولوژی پرتو برگزار می کند: برگزاری سمینار آموزشی سیستم های نوین تصویربرداری پزشکی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۵ |
سمینار آموزشی دو روزه با عنوان سیستم های نوین تصویربرداری پزشکی توسط مرکز تحقیقات بیولوژی پرتو و با همکاری شرکت تجهیزات پزشکی پیشرفته در تاریخ 11 و 12 تیرماه 98  و در سالن آمفی تئاتر معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می گردد. هزینه ثبت نام  جهت دانشجویان 80 و جهت پزشکان، کارمندان و اعضای هیئت علمی 100 هزار تومان می باشد.
متقاضیان شرکت در این سمینار آموزشی پس از واریز هزینه ثبت نام به شمار کارت 6104337957304536  نزد  بانک ملت به نام حمید کیهان فرد، تصویر فیش واریزی را از طریق  لینک زیر ارسال نمایند. در صورت عدم شرکت متقاضی ، وجه پرداخت شده مسترد نمی شود. برای کلیه شرکت کنندگان، گواهینامه آموزشی صادر می گردد. جهت کسب اطلاعات بیش تر با شماره 86704664 تماس حاصل فرمائید.

دفعات مشاهده: 515 بار   |   دفعات چاپ: 48 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر